Om os

Konceptet

Du har sikkert stiftet bekendtskab med all you can eat, buffeter og running sushi før, men hos Sushi Room er konceptet lidt anderledes. Det er stadig all you can eat, men det er altid på bestilling.

Du bestiller det, du gerne vil have, på vores tablets, og derefter går vores dygtige kokke i gang med lave den sushi, du har bestilt. Der er altså ikke noget, der bliver lavet forud for din bestilling.

Vi har valgt at drive Sushi Room ud fra dette koncept, fordi vi går op i, at sushien skal være frisklavet. Samtidig sikrer vi os også, at der ikke bliver unødigt madspild, som bare ryger i skraldespanden, når vores gæster er taget hjem.

Se vores lækre udvalg af sushi her.

Er du ikke vant til at spise sushi, står vores søde tjenere altid klar til at vejlede dig i, hvad du skal bestille. Selvom du bestiller på en tablet, har vi altså ikke skåret ned på vores service eller rådgivning om sushi. Det vigtigste for os er, at vores gæster kommer igen, når sushi-trangen bliver stor.

Historien bag Sushi Room

Sushi Room startede i 2011 med at lave sushi til takeaway, indtil de i oktober 2019 åbnede dørene op for gæster i restauranten i Haderslev.

Ejerne og ægteparret Julia og Anders har mange års erfaring med at drive sushirestaurant. Parret drevet før et hyggeligt takeaway-sted i Kolding Storcenter, men efter 5 år i et storcenter ønskede Julia og Anders at skifte takeaway ud med mere plads og et nyt koncept. Det blev til Sushi Room Haderslev, som er en restaurant med plads til 58 gæster indendørs. Om sommeren er der plads til 40 ekstra gæster udendørs.

Passionen for god sushi ligger dybt i Julia og Anders, og derfor ved de også, hvad god sushi er: Det skal være friskt! Kvaliteten har altid været vigtig for parret, som går op i at kende leverandøren, der kommer med alle råvarerne. Hvis noget ikke lever op til kvaliteten, er det lettere at rode bod på det og få nye råvare hos leverandøren, når man altid kender dem, man handler med.

Som Anders plejer at sige, så er sushi bare noget helt andet end andre lækre retter – du kan sagtens lave en god steak hjemme ved kødgryderne, men sushi, ja, det er noget helt andet. Derfor skal du også gå et godt sted hen, når du skal have sushi.

Hvem er vi?

Udover Anders og Julia, som du kan møde i restauranten, har vi fire dygtige kokke i køkkenet. De har en kæmpe viden og erfaring med at lave sushi og Ramen-supper.

Til at servicere vores gæster har vi selvfølgelig også vores søde tjenere, som altid er klar til at rådgive og sørge for den gode stemning. Sushi Room skal nemlig være stedet, du besøger, når du vil nyde frisklavet sushi i Haderslev.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant i Haderslev!